avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa

Buna ziua,
Am platit taxa pe data de 13-Martie-2013,am dat in judecat la Buzau am castigat comform link-ului ( [ link extern ] .

Va multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2015
Lauro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 12:30, 1 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Bai cum am mai spus la Buzau am casticat,finantele au facut recurs la curtea de apel PLoiesti unde am pierdut procesul...ce pot face? taxa a fost platita pe 13-3-2013

Buna ziua,
Am platit taxa pe data de 13-Martie-2013,am dat in judecat la Buzau am castigat comform link-ului
[ link extern ]

,iar la curtea de apel Ploiesti am pierdut procesul comform link-ului

[ link extern ]

.Ce pot face acum,va rog frumos sa ma indrumati.

Va multumesc frumos

Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu mai puteti face nimic in tara , decat daca va incadrati in morivele pentru exercitarea unei cai de atac extraordinare - revizuire sau contestatie in anulare.

Apelati la calea de atac extraordinara a revizuirii, in baza art. 21 alin. 2 din Legea 554/2004 si a Hotararii C.J.U.E. in cauza Manea .
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Revizuire taxa de poluare danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua, as dori sa fac o cerere de revizuire a taxei de poluare a unei sentinte din 2009. Spuneti-mi va rog frumos ce taxa de timbru tb sa platesc, am citit ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2008 BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Respectuos va rog sa ma lamuriti daca este valabila prescriptia in cazul restituirii taxei pentru poluare? TAXA A FOST PLATITA IN 2008, SE MAI POATE ... (vezi toată discuția)
3 întrebări grele de drept procesual civil. gbar gbar As dori sa va intreb daca paragrafele 50-52 ale Deciziei nr 3/2017 ICCJ https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/188064 implica - au drept consecinta ... (vezi toată discuția)