avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reexaminare IML - accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reexaminare IML - accident rutier

Buna ziua,

Acum 1 an de zile fost implicat intr-un accident rutier. Am primit 35-40 de medical.

Recent am fost la un control si mi s-a spus ca am ramas cu sechele. Doctorul a spus ca in urmatorii ani sa ma astept la o artroza, respectiv o alta operatie.

Inca nu am ajuns la nici o intelegere cu soferul sau cu firma de asigurari si nu stiu ce sa fac.
Pot sa cer o reexaminare la IML ? Ma prezint direct la IML sau cer o redeschidere a dosarului?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2015
ovvvidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:59, 29 Iunie 2015
Puteti sa va prezentati la IML pentru o completare a certificatului medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea recuperarii medicale dupa un accident papilon papilon Am fost victima unui accident de circulatie- eu pieton nevinovat in afara partii carosabile,. . Am suferit 4 fracturi- coloana, bazin, umar, clavicula- dar ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal Ombledone Ombledone Buna ziua. În data de 07.11.2019 am fost lovit din spate de masină in timp ce ma deplasam pe un bulevard din Constanta. În urma accidentului am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Legatura de cauzalitate GREUCEANU1975 GREUCEANU1975 Bună ziua, Anul trecut în luna Iulie a avut loc un accident de circulație din care au rezultat vătămări corporale. Una dintre persoanele implicate a ... (vezi toată discuția)