avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titular antecontract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titular antecontract vanzare cumparare

Este obligatoriu ca persoana care a incheiat un antecontract sa fie aceeasi si la incheierea contractului de vanzare cumparare? Altfel spus, antecontractul este incheiat pe numele meu. Titularul definitiv al vanzarii cumpararii si deci proprietarul apartamentului poate sa fie fiul meu? Multumesc! Informatia este foarte urgenta!!!
Cel mai recent răspuns: tedit , utilizator 19:43, 28 Iunie 2015
adica sa vanda o persoana care nu-i obligata prin antecontract si nici nu are procura?
nu-i obligata prin antecontract. nu este trecuta in antecontract.procura ii voi da. Doresc sa cumpar un apartament nou. Evitent, TVA este de 5%. Problema este ca am mai achizitionat un astfel de apartament si am dat o declaratie in fata notarului la momentul respectiv. Sub ce forma se poate achizitiona noul apartament, pretul cu TVA de 24% nefiindu-mi accesibil. Pot face antecontractul (promisiunea de vanzare-cumparare) pe numele meu, actul de vanzare cumparare pe numele unei cunostinte, aceasta urmand, ulterior sa mi-o revanda? Informatia este foarte urgenta pentru mine. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2015
tedit, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva tedit tedit Buna seara. Doresc sa cumpar un apartament nou. Evitent, TVA este de 5%. Problema este ca am mai achizitionat un astfel de apartament si am dat o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)
Promisiune sinalagmatica sonia.maria sonia.maria este legala promisiunea sinalagmatica cu privire la substituirea de promitent-cumparator ?in speta e vb de promitent-cumparator care doreste sa vanda o ... (vezi toată discuția)