Este obligatoriu ca persoana care a incheiat un antecontract sa fie aceeasi si la incheierea contractului de vanzare cumparare? Altfel spus, antecontractul este incheiat pe numele meu. Titularul definitiv al vanzarii cumpararii si deci proprietarul apartamentului poate sa fie fiul meu? Multumesc! Informatia este foarte urgenta!!!
nu-i obligata prin antecontract. nu este trecuta in antecontract.procura ii voi da. Doresc sa cumpar un apartament nou. Evitent, TVA este de 5%. Problema este ca am mai achizitionat un astfel de apartament si am dat o declaratie in fata notarului la momentul respectiv. Sub ce forma se poate achizitiona noul apartament, pretul cu TVA de 24% nefiindu-mi accesibil. Pot face antecontractul (promisiunea de vanzare-cumparare) pe numele meu, actul de vanzare cumparare pe numele unei cunostinte, aceasta urmand, ulterior sa mi-o revanda? Informatia este foarte urgenta pentru mine. Multumesc!
Tva
tedit
Buna seara. Doresc sa cumpar un apartament nou. Evitent, TVA este de 5%. Problema este ca am mai achizitionat un astfel de apartament si am dat o declaratie in ... (vezi toată discuția)