am contract de munca incheiat pe durata ndeterminata. la 1 iulie anul acesta implinesc 65 ani. ce inseamna prevederea din codul muncii referitoare la "incetarea de drept" a contractului de munca? angajatorul poate reziliz contractul de munca, din proprie initiativa?
pana cand apare decizia de pensie - dureaza cateva luni de la depunerea dosarului - eu din ce traiesc?
]exista variante legale? trebuie sa fiu si eu de acord cu incetarea de drept a contractului de munca?
sunt angajat la o companie de stat
cu multumiri, Dan
Incetarea de drept a unui contract individual de muncă reprezintă încetarea prin efectul legii a raporturilor de muncă, ope legis, independent de voința vreunei părți (fie angajat , fie angajator),. Asadar, legea este cea care face sa înceteze raportul de muncă, voința partilor (angajat și angajator) nefiind luată în considerare.
Angajatorul doar constata prin decizie scrisa ca a intervenit o situatie de incetare de drept a raportului de munca, salariatul neavand posibilitatea sa-si exprime acordul in aceasta privinta.
practic, eu trebuie sa primesc o instiintare de la angajator? lucrez pana cand primesc instiintarea? este obligatoriu sa-mi desfaca contractul de munca?
Art. 56
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
...
c) la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare; la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate de gradul III, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare; la data comunicarii deciziei medicale asupra capacitatii de munca in cazul invaliditatii de gradul I sau II;
...
(2) Pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c)—j), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.
2. Angajatorul este obligat sa inceteze contractul individual de munca in baza dispozitiei legale de mai sus.
La data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionar, contractul individual de munca existent inceteaza de drept, potrivit art.56 alin.1 lit.c teza I C.mun.
Conform alin.2 al aceluiasi articol, constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.
Asadar, angajatorul va trebui sa va comunice decizia de incetare a c.i.m. in termen de 5 zile lucratoare de la data incetarii c.i.m.