avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare nerambursabila pentru service auto in mediul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare nerambursabila pentru service auto in mediul rural

Buna ziua! Am 26 de ani , locuiesc in mediul rural si as vrea sa implementez un proiect pentru finantare nerambursabila in domeniul non-agricol, gen service-auto / spalatorie / vulcanizare. Credeti ca afacerea mea ar fii eligibila pentru finantare nerambursabila? As vrea mai multe informatii daca se poate . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:35, 10 Iulie 2015
Da, activitatea este eligibila pentru finantare. Aceasta se poate finanta fie prin programul PNDR 2014-2020, fie prin programul pentru tineri debutanti, unde finantarea este de maxim 10.000 euro, in procent de 50%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pt tineri octavianbv octavianbv buna ziua,ma numesc octavian si sunt din brasov.doresc sa intreb daca pot beneficia de fondurile nerambursabile pt tineri in vederea finalizarii unui proiect ... (vezi toată discuția)