avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare in instanta a salariului de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare in instanta a salariului de incadrare

In ce timp se poate contesta incadrarea?
Unitatea a fost preluata de alta entitate,cu alta grila de salarizare,pe noi,lasandu-ne la vechea salarizare,netinandu-se cont ca prestam aceleasi servicii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 29 Iunie 2015
In termen de 45 de zile de la data cand ati luat la cunostinta de noua incadrare.

Legea nr.62/2011
Art. 211. - Cererile pot fi formulate de cei ale caror drepturi au fost incalcate dupa cum urmeaza:
a) masurile unilaterale de executare, modificare, suspendare sau incetare a contractului individual de munca, inclusiv angajamentele de plata a unor sume de bani, pot fi contestate in termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunostinta de masura dispusa;
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie laura-jurist laura-jurist Buna ziua, in materia dreptului muncii, o decizie de incetare a CIM ca urmare de desfiintarii postului in ce termen poate fi formulata? 30 zile conform art. ... (vezi toată discuția)
Termen limita de actionare in judecata scoala Larves Larves Buna seara, Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie Spiru Haret 2008 ID. De atunci si pana in februarie anul acesta am fost incadrata ca profesor pentru ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie decizie 30 zile sau 45 zile apetra apetra in ce termen se poate contesta o decizie de incetare relatii contractuale sau de numire intr o pozitie interna (responsabil gestionarea substantelor chimice) ... (vezi toată discuția)