avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare pentru obtinerea calitatii de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea calitatii de mostenitor

Ce acte sunt necesare pentru obtinerea calitatii de mostenitor in instanta, sau se mai poate la notar ca au trecut 13 ani de la deces.
Cel mai recent răspuns: izabela_25 , utilizator 13:54, 29 Iunie 2015
In plus ca nu am chitanta este la un alt mostenitor si nu doreste sa imi dea o copie, pot deschide calitate de mostenitor doar cu certificatul de deces?
Am mai vorbit cu un alt notar din sectorul unde a decedat defunctul si a zis sa ne vedem luni fara sa imi spuna ce acte trebuie, nu inteleg de ce e asa mare secret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decesul unuia din parinti georgetag georgetag va rog frumos sa ma ajutati urgent intr-o problema de susccesiune a decedat tatal sotului meu acum 2 luni si vrea sa stie daca nu se face succesiunea in ... (vezi toată discuția)
Casa gabita2000 gabita2000 am si eu o intrebare. noi suntem 5 frati. Daca eu merg la un avocat pot sa rezolv ca toata casa sa fie trecuta e numele meu? pot sa o pun pe mama sa semneze, ... (vezi toată discuția)
Succesiune mela57 mela57 in cat timp de la deces trebuie facuta succesiunea? (vezi toată discuția)