avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu pt. cresterea copilului - vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu pt. cresterea copilului - vechime in munca

Buna ziua!
Sunt in concediu pt. cresterea copilului, si as dori sa aflu daca perioada asta intra sau nu in vechimea in munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 6 Iulie 2009
Da, perioada cat sunteti in CIC este considerata vechime in munca care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - cine noteaza vechimea in cartea de munca??? Irina_Dorina Irina_Dorina Am nevoie de o consultatie de la tine, in urmatorul caz, care este al meu: Buna Ziua, am urmatorul caz: - Inainte de a intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca gabryele gabryele buna seara. As dori sa va adresez o intrebare: concediu de ingrijire a copilului pina la virsta de 2 ani se considera ca vechime in cimpul muncii sau sub ce ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca hodor dana hodor dana Buna ziua. As dori sa stiu ce perioade se iau in considerare pt stabilirea vechimii in munca, pentru acordarea venitului de completare conform OUG.36/2013? ... (vezi toată discuția)