avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima Casa ->Amenzi neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima Casa ->Amenzi neplatite

Salut,

Am mai multe amenzi de circualtie vechi, neplatite.
Ma vor afecta cu ceva in contractarea unui credit Prima Casa? Pot avea probleme la intabulare?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 23:26, 30 Iunie 2015
Daca cumparati, nu. Daca ati vinde un imobil, da - pentru ca atunci dvs trebuie sa prezentati certificat de atestare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa aiba proprietarul de la care cumpar un imobil? marina_s marina_s Buna ziua Vreau sa cumpar o casa cu teren.Va rog sa-mi spune-ti ce acte trebuie sa detina proprietarul pt a-mi putea vinde mie casa si cum aflu daca actele ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil, nul sau nu? ionel386 ionel386 Buna ziua, Ionel este numele meu si doresc un mic ajutor intr-o problema pe care o consider destul de importanta. Impreuna cu sotia am decis achizitionarea ... (vezi toată discuția)