avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare utilitati pe alt titular
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare utilitati pe alt titular

Buna ziua, recent am cumparat un imobil si acum urmeaza sa trec utilitatile (apa, curentul etc.) pe numele meu. E nevoie de prezenta vechiului proprietar pentru a trece totul pe numele meu?(Contractul de vanzare cumparare a fost facut deja)
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ... Nora_ella Nora_ella Buna ziua Vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ca are gazul apa ,curentul închise și nu vrea sa le dea drumul.Eu când fac contractul la ... (vezi toată discuția)
Rebransare gaz si curent in locuinta nou achizitionata sarmizegetusa sarmizegetusa Bună seara, În cazul achiziției unei locuințe debranșate de la curent și gaz (din cauza neplății), sub ce condiții poate ... (vezi toată discuția)
Utilitati neplatite de catre proprietar Liza43 Liza43 Buna seara. In aprilie,anul trecut am vandut un apartament.Cumparatorul urmand ca in zilele urmatoare sa-si treaca utilitatile[curent,gaz,etc] pe numele ... (vezi toată discuția)