avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stapan de pisica problema
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stapan de pisica problema

Desi am crezut ca le-am vazut pe toate, m-am inselat.

Locuiesc la etajul 10 al unui bloc. Am o vecina care are o pisica. Vecina s-a decis sa sparga geamul de la etajul 11 (unde este si casa liftului), geamul fiind inlocuit apoi cu un placaj, placaj in care s-a facut o gaura mare, pentru a-i putea da cale libera animalului sa-si faca nevoile pe bloc.

Nu am reusit sa ii fac sa inteleaga ca nu e normal. Ca nu vreau sa imi imaginez din punct de vedere olfactiv ce inseamna ca o pisica sa isi faca nevoile timp de 2 ani pe un bloc. In plus sunt sigura ca urina ataca in timp cartonul bitumat.

Le-am spus ca le cumpar eu o litiera. Mi-au spus ca nu e invatata sa faca. Pai nu, ca a fost invatata sa faca pe bloc. Intre timp am reusit sa cumpar un repelent pentru pisici, pentru ca pe langa asta, pisica isi face nevoile si pe usa mea de la intrare. Asta am rezolvat-o.

Ce sa fac si cui sa ma adresez? Simt ca ma lupt cu morile de vant.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:56, 30 Iunie 2015
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duceti si dumneavoastra un caine pe bloc sa astepte pisica la gaura!:love1:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine la intretinere dicix dicix Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti si am vazut ca recent asociatia de proprietari a decis plata unei taxe doar pentru cei care au caini (nu pisici, nu ... (vezi toată discuția)
E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)
Locatar-pericol sanatate publica.ce putem face? ovi47 ovi47 Buna ziua, Avem in bloc o persoana care are in apartament circa 12 caini(locuieste la parter, chiar langa usa liftului).Fiind in varsta,82 ani,nu mai reuseste ... (vezi toată discuția)