avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate

Stie cineva care este procedura in cazul cardului neemis ptr o persoana asigurata, caci ordinul se refera doar la carduri duplicat sau carduri refuzate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 1 Iulie 2015
Luati legatura cu medicul de familie sau cu CJAS.
Pasii sunt urmatorii pentru CASMB:

Pasul 1: Verificati existenta cardului dvs. in retururile aduse de posta la CASMB
Pasul 2: Completati datele privind cererea de eliberare (nume, adresa de e-mail, numar de telefon mobil) NU SE FOLOSESC DIACRITICE
Pasul 3: Imprimati si semnati documentului care vi se trimite automat pe e-mail
Pasul 4: Asteptati SMS de confirmare privind ridicarea cardului
Pasul 5: Dupa primirea SMS-ul de confirmare, va prezentati cu cererea la sediul CASMB din Str. Vasile Lascar, nr. 27, Bucuresti
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Constrans sa platesc ceva ce nu am cerut sau folosit grigore.marcu grigore.marcu Salutare, Povestea mea este urmatoarea: In 2007 am facut un card de reducere pentru Deutsche Bahn (DB) (caile ferate germane), valabil un an, din mai, ... (vezi toată discuția)
Dovezi in instanta ad2010 ad2010 am o intrebare.pot folosi in instanta mail-uri primite,inregistrari cu telefonul mobil,sms-uri trimise si primite?o persoana poate fi obligata sa se prezinte ... (vezi toată discuția)