avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... autovehicul lovit in timpul serviciului
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

autovehicul lovit in timpul serviciului

Buna ziua!

Am lucrat la o firma de curierat pe o masina FARA CASCO, am lovit-o(am acrosat un stalp de tensiune) , mi-am dat demisia pentru ca nu am fost de accord cu plata unei sume de bani(pentru reparatiile masinii),fiind masina firmei.Am fost si la politie pentru eliberarea unei autorizatii ca sa poata repara masina,unde am recunoscut ca eu am fost vinovat pentru producerea accidentului. In cele din urma m-au dat in judecata si mi-au cerut o suma de bani(mult mai mare decat valoreaza masina).Intrebarea mea este:ar putea avea castig de cauza?(eu fiind in timpul programului de lucru, de fapt s-a intamplat sambata si in contractul de munca nu se precizeaza ca se lucreaza si sambetele,dar ei la dosarul din judecata au depus si foaia mea de parcurs din ziua respectiva).Multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident cu masina firmei a_geany a_geany Buna ziua, Lucrez la o firma de curierat rapid, in drum spre Sibiu am avut un accident in lant cu masina firmei(am intrat in alta masina a firmei deoarece ... (vezi toată discuția)
Am avut o tamponare cu masina firmei si acum patronul ma obliga sa platesc prejudiciul cauzat Shyva17 Shyva17 I 1 Buna ziua! Am avut acum recent o tamponare usoara fara victime cu masina firmei de distributie paine LT 35 ! Era ploaie torentiala ,terasament umed ... (vezi toată discuția)
Accident masina no_body no_body Am fost lovit intr-o intersectie de catre un autoturism ce avea asigurare la omniasig, accident fara victime. Era valabila o intelegere intre parti, dar in ... (vezi toată discuția)