avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cazare neconforma cu categoria hotelului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cazare neconforma cu categoria hotelului

Buna ziua,
vin cu rugamintea de a ma ajuta in interpretatrea unei situatii de facto la cazarea intr-un hotel de 3*** intr-o localitate balbeara si anume :
Mama mea in varsta de 76 ani a primit bilet de tratament prin casa de pensii pentru tratament la un hotel de 3*** dintr-o localitate balneara din Ardeal.
La data prezentarii ( 25.06.2015 ) i s-a comunicat ca desi are bilet repartizat si nominalizat nu mai sunt locuri de cazare deoarece s-au emis mai multe bilete pentru a compensa locurile ramase neocupate din lunile Martie- Mai 2015.
Dupa multe discutii i s-a repartizat un pat pliant intr-o camera ( al treilea pat ) sau in caz ca nu accepta i se ofera loc la casutele tip camping care apartin de acelasi hotel, in conditiile cand un bolnav are proceduri de bai calde, masaje , paarafine etc.
Vin cu rugamintea de a ma putea ajuta cu un sfat pentru ca mama mea sa beneficieze de confortul platit pentru 3*** si pentru a putea sa-si urmeze tratamentul in conditiile decontate de casa de pensii.
Mentionez faptul ca desi administratorul hotelului a specificat ca este ceva provizoriu , pana la aceasta ora provizoratul a ramas definitiv.
Deoaarece acest lucru s-a mai semnalat si in anul 2014 se pare ca este o practica curenta.Am sunat la OPC dar telefonul suna ... si suna.
Pot cere diferenta de confort hotelierilor sau casei de pensii.
Unde ma pot adresa pentru ca mama mea sa poata fi tratata conform pretului, categoriei si conditiilor platite.

Multumesc mult
O zi placuta

Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:11, 30 Iunie 2015
Puteti depune o sesizare online la OPC. De cate ori am apelat astfel la ei mi-au raspuns de fiecare data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)
Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)
Boală profesională Alexandru mic Alexandru mic De curând am fost la medicina muncii in urma caruia sa semnalat cu boală profesională. Antraco.Silicoza 1/1 .Polidiscopatie Cervicala cu hernie de disc c5 ... (vezi toată discuția)