avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... limitele juridice ale dreptului de proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

limitele juridice ale dreptului de proprietate privata

am vindut un teren unei persoane,construind o casa pe acel teren toate bune la inceput a respectat distanta de gard,dar in schimb a facut doua ferestre de 1.40-1.40 spre curtea mea luindu-mi intimitatea curti nu a respectat distanta de gard de 2m cme in art.615,i-am spus de la inceput nu a vrut acum un an am adus pe cei de la primarie,au venit au constatat si iau impus sa le inchida tot odata la gasit fara autorizatie si iau dat amenda 1000 lei,a trecut un an si nici acum nu le-a astupat a spus ca nu am cei face,la un geam are 1.30m si la celalalt 1,60m,ce pot sa fac in situatia asta luindu-mi intimitatea curtii

Alte discuții în legătură

Obligația de a face NituGeorgeta NituGeorgeta Bună ziua. Am casa construita pe hotar înainte de anul 2000. A fost construita cu acceptul vecinului verbal. Menționez ca pe acest lateral al casei sunt ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii proprietatii private malancioiu malancioiu Detin o casa proprietate privata al carei teren se invecineaza pe una din laturi cu alt teren pe care exista un depozit de cherestea( punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Constriure casa si gard de vecin erdei43 erdei43 Vecinul costruieste casa pe un teren care a fost comun cu al nostru ,adica a fost impartit si vindut de mama pentru cei doi fii.Singura fintina este pe ... (vezi toată discuția)