avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inapt medical sofer
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inapt medical sofer

Buna Ziua, as dori un sfat din punct de vedere juridic deoarece problema mea tinde sa se agraveze din cauza abordarilor diferite ale doctorilor oftalmologi in ceea ce priveste afectiunea mostenita genetic pe care o am si anume Discromatie partiala(rosu-verde)...Sunt sofer profesionist din 02.1997 si am lucrat numai ca sofer pana in prezent si nu am produs nici un accident (am lucrat si ca sofer TIR 5 ani numai extern fara evenimente rutiere). De curand firma la care lucrez a incheiat contract de control Medicina Muncii cu o alta firma unde din pacate la controlul oftalmologic am fost declarat Inapt. Pana astazi am facut anual analize la diverse policlinici Private sau de Stat si nu am avut aceasta problema...Ce solutii am...Va multumesc anticipat ptr raspunsuri

Alte discuții în legătură

Vizita medicala siguranta circulatiei Laria Laria Am obtinut permisul de conducator auto pe 23 septembrie categoria C+E.Am gasit un loc de munca corespunzator unde mi s-au cerut analizele medicale pentru ... (vezi toată discuția)
Pierderea vederii progresiv valentina_op valentina_op Am o boala progresiva la ochi ,care in timp duce la slabirea acuitatii vizuale .In cazul in care nu mi mai pot desfasura activitatile obisnuite , fiind asit. ... (vezi toată discuția)
Problema obtinere fisa medicala pt angajare zaharia claudiu zaharia claudiu Buna ziua.posed permis conducere B,CE din anul 1997.in 2003 am avut un accident rutier in 2004 si in urma accidentului am ramas cu un handicap (am proteze la ... (vezi toată discuția)