avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis suspendat o luna, posibilitate examen permis ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis suspendat o luna, posibilitate examen permis cat a

Buna ziua,
Mi s-a suspendat permisul de conducere pt cat B pentru o luna de zile. In aceasta perioada, pot da examenul pentru categoria A?

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut Mihaela. Mihaela. Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu o informatie. Am fost chemat la politie cu permisul de conducere pe motiv ca am depasit viteza legala in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat + noua cadegorie alexkox35 alexkox35 Am si eu o nelamurire,problema sta in felul urmator : Am fost prins cu circa 3 ani in urma conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)