avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzari intracomunitare de pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzari intracomunitare de pe PFA

Buna ziua,

Doresc sa ma lamuriti asupra procedurii de inregistrare ca platitor de TVA a unui PFA, precum si de documentatia necesara in vederea desfasurarii de operatiuni intracomunitare. Mentionez ca PFA-ul a fost infiintat in 2014, deocamdata nu este platitor de TVA si vreau ca de pe acest PFA sa livrez marfuri (legume si fructe en-gross) in spatiul UE. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Livrare de marfa in spania piciul piciul am un en-gross si am vandut marfa la o firma din spania eu sunt platitor de tva si clientul la fel.. ce obligatii am? va rog mult sa ma ajutati... am ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa/srlpentru vanzare legume, fructe teisoara teisoara Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Pt .un aprozar si o mica distributie cu legume fructe in cartier ce tip de firma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene in domeniul transport perisabil si construirea unui depozit frigorific kyoto10 kyoto10 Buna ziua , Daca ma poate lamuri cineva in acest sens si anume construirea unui depozit frigorific , centru logistic , achizitionarea de noi TIR-uri ... (vezi toată discuția)