avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Conditii de constructie pe un teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Conditii de constructie pe un teren intravilan

Buna ziua!
As dori sa cumpar un teren pe care sa-mi construiesc o casa mica ( amprenta la sol, maxim 70mp). Imi doresc si ceva teren liber, insa inteleg ca e o problema cu POT-ul, adica procentul de ocupare a terenului si deschiderea. Ideal pentru mine ar fi 200mp...12 m deschidere, dar gasesc cam greu in in oras(Constanta). In rest, cred ca mai pot aparea probleme la achizitionarea unui teren...cine a mai trecut printr-o astfel de experienta imi poate da un sfat?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie ContSters160082 ContSters160082 ... am vandut un teren de 430 mp in intravilan acum 1 an de zile, iar acesta zice ca nu poate construi pe el,.... am vreo vina eu acum?!! ma poate acuza de ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren la casa cuplata Adi Nica Adi Nica Pot dezmembra un teren cu CF si o casa construita in regim \"casa cuplata\" in 2 apartamente si 2 terenuri cu CF-uri individual pe terenuri la fiecare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria ... danut65 danut65 Buna ziua. Detin un teren intravilan de 1.000 mp cu categoria de folosinta : padure . Doresc pe acest teren sa construiesc o cabana cu amprenta la sol de 100 ... (vezi toată discuția)