avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare neredactata de Inalta Curte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare neredactata de Inalta Curte

Am nevoie de un sfat.
Am pierdut un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie, si doresc sa fac plangere la CEDO, dar dupa trei luni inca nu era redactata hotararea, dupa ce am depus o cerere sa ne comunice Otararea dar nici peste patru luni nusa gatat cu redactarea, iaras amfacut o cerere de urgentare si am facut o sesizare la Presedintele Inaltei Curte de Casatie si Justitie far a sa primesc raspuns. Deja trece si al cincelea luni fara sa fie redactat Hotararea, la CEDO dupa stiinta mea am un termen de 6 luni pentru a depune plangere.
Intrebarea mea. Ce mai am de facut ca sa fie comunicat Hotararea, sau daca ies din termen de 6 luni la CEDO pierd dreptu de a mai depune plangere?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 07:24, 4 Iulie 2015
termenul de 6 luni curge de la data de la care ati luat la cunostinta de hotarare. daca onor Inalta curte redacteaza motivarea dupa 10 luni, abia atunci dupa cele 10 luni incepe sa curga termenul dvs de 6 luni de a va adresa CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cedo - gravĂ discriminare eu am trimis cerere la ... furnica1986 furnica1986 PROBLEME CU CEDO - GRAVĂ DISCRIMINARE Eu am trimis cerere la CEDO în termen de 6 luni de la data comunicării cum scrie în ghid și CEDO mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo darisdinu darisdinu buna seara ! sant un cetatean care a suferit un abuz din partea justitiei din romania am fost condamnat fara sa fiu vinovat la 3 ani de inchisoare. in data ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)