avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... se poate lua lua un credit pt prima casa in cazul in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

se poate lua lua un credit pt prima casa in cazul in care ai avut datorii la banci?

se poate lua un crdit pentru prima casa in cazul in care ai avut datorii la banci,pe care momentan se platesc in rate lunare la firma de recuparari creante?mentionez ca sunt plecat din tara de aproape 3 ani si am un venit minim garantat de 1700 de euro pe luna,declaratia de venit de la fisc pe ultimul an,toate actele necesare...in tara unde lucrez!
Cel mai recent răspuns: MY , utilizator 15:29, 7 Iulie 2009
una din conditiile de elibigilitate cerute de banci e ca sa nu figurati in Biroul de Credit ca persoana care nu si-a achitat ratele, insa e bine de discutat cu fiecare reprezentant al institutiilor financiare, pentru a va lamuri in mod concret daca puteti beneficia sau nu de un nou credit, fie si cel din programul "Prima casa".
mentionez ca nu am avut executare silita de la dumnealor...am facut un angajament de plata acum un an pe care l-am respectat,luna de luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant imprumut firma laura-el laura-el In anul 2013 am girat cu apartamentul proprietete personala un imprumut luat de o firma la care sunt asociati fiul meu mai mare si fostul sot(sa ii zicem sot ... (vezi toată discuția)
Există o rezolvare ? tcdcostinel tcdcostinel Am avut în anul 2008 un credit la Millenium Bank ,la care am primit și un card de cumpărături. Din 2010 până în aprilie 2013 am avut poprire , reușind ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)