avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Documente necesare pt invitatie persoana straina in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Documente necesare pt invitatie persoana straina in E.U.

locuiesc in Graz,Austria si vreau sa ma casatoresc cu o fata din Ucraina..., pt ca ea sa poata veni la mine,are nevoie de o viza, iar pt viza... invitatie...,v-as ruga sa-mi spuneti de unde pot obtine sau cum sa fac acea invitatie si unde e mai bine sa o fac,aici in Austria,sau in Romania? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:26, 4 Iulie 2015
INVITAŢIE

Subsemnatul……………………………, cetăţean român, domiciliat în…………………………………………….., cu CNP…………………….. , posesor al CI/BI seria……. nr. …../……...., emisă de ………………, invit în România/ Austria, la domiciliul meu, în scop de vizita, în perioada……… -….……, pe doamna/domnul……………..…………….., cetăţean……………………., domiciliat în……………........., posesor al paşaportului tip….. nr…../……………....….., eliberat de………………………, număr de identificare……………… .
În situaţia în care doamna/domnul……………………….. nu va respecta termenul de şedere în România/Austria, subsemnatul mă oblig să acopăr cheltuielile legate de intreţinerea lui (cazare, hrană, asistenţă medicală, bilet de transport, etc.), precum şi cheltuielile privind remiterea în tara sa de domiciliu. Dau această declaraţie pentru a fi folosită în faţa autorităţilor interesate.
Declaratia o dati la un notar care are Apostila de la Haga.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie pentru invitatie cetatean strain? Anonim22 Anonim22 vreau sa-mi invit prietenul din Filipine in Romania , ce acte imi trebuie? (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)