avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credite persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credite persoana decedata

Buna ziua,tatal meu avea credit la banca cu girant care era mama mea, creditul avea asigurare de viata grup,iar in urma decesului, mama fiind girant are obligatia sa plateasca creditul sau este acoperit de asigurarea de viata?

Vreau sa mentionez ca avea si o descoperire de card care nu avea asigurare, aceasta este preluata de mostenitori?

Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: paulyto , utilizator 23:35, 1 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In asigurarea de viata scrie ca, creditul asiguratului in caz de deces este acoperit in totalitate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular credit decedat, girantul continua sa plateasca marr marr Buna ziua. Va schitez urmatoarea situatie: X ia credit bancar fara sa returneze o mare parte de banii respectivi. In timp se ajunge la executie silita. Din ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Utilizare carduri dupa decesul titularului, mostenire cu probleme ioanabarbu ioanabarbu Buna ziua Am o prietena careia i-a decedat tatal. Ea si fratele ei sunt mostenitorii, cu certificat de mostenitor, ai unei case ipotecate la banca de tatal ... (vezi toată discuția)