avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot determina daca o constructie are certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot determina daca o constructie are certificat de urbanism si autorizatie de constructie

Buna ziua,

Am o intrebare de pus pe acest forum

Cum pot determina daca o constructie are certificat de urbanism si autorizatie de constructie. Unde ma pot informa.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: sorinflorentin2106 , utilizator 16:52, 2 Iulie 2015
Contactati serviciul urbanism din primarie care va poate clarifica problema cu care va confruntati
mergeti la OCPI si solicitati EXTRAS DE CARTE FUNCIARA de informare, nu costa foarete mult si este sigur. Trebuie sa stiti cateva date despre imobil , mai exact adresa din cate imi amintesc si acolo este facuta orice mentiune ex:daca este sau nu ipotecat , daca este facuta o mentiune speciala, numele proprietarului, date de imobil.... etc.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Numar topografic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua, as dori sa verific daca, cladirea construita de vecinul meu apare in extrasul CF aferent proprietatii lui? Cum pot afla legal numarul topografic ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)