avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere apartament

buna ziua,doresc sa inchiriez un apartament.Ce utilitati plateste chiriasul ? apa .gaz ,curent ce consuma sau si administrator,lumina casa scarii,femeie de servici scara,lift,gunoi?Cum se procedeaza?multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:46, 2 Iulie 2015
Dv. stabiliti cu el ce sa plateasca.

Deobicei chiriasii platesc ce e pus pe lista de intretinere, iar daca este vorba de fond de rulment, fond de reparatii sau alte fonduri, parerea mea este sa stabiliti in contract si sa le achitati dv. - ca proprietar.
multumesc frumos,eu am totul separat,centrala,apometre...nu stiam daca ce vine pe foaia de intretinere administrator,lift,femeie de serviciu pe scara,lumina pe scara platesc eu sau chiriasul!Chiriasul fiind un prieten nu vreau sa il dezavantajez
Ultima modificare: Joi, 2 Iulie 2015
lia1, utilizator
Chiriasul plateste tot ce este pe lista de plata. Este cel cve beneficiaza de "intretinere administrator,lift,femeie de serviciu pe scara,lumina pe scara..."
Daca vreti sa platiti dumneavoastra ceea ce ar trebui sa plateasca el, e in regula, platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Includere la plata cheltuielilor de intretinere, desi nu am locuit in imobil Roxana.B Roxana.B Buna ziua! Am achizitionat un imobil de curand, impreuna cu partenerul meu. Semnarea contractului de vanzare-cumparare a avut loc pe data de 17 ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment Pilu Pilu Buna ziua, as dori sa intreb daca fondul de rulment care trebuie platit la asociatiile de proprietari/locatari este obligatoriu, prin lege, sau facultativ. ... (vezi toată discuția)
Plata in avans facturi- asociația de proprietari Ana Maria.86 Ana Maria.86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un feedback din punct de vedere legal pentru primul punct al procesului verbal transmis de Asociația de proprietari, in ... (vezi toată discuția)