buna ziua,doresc sa inchiriez un apartament.Ce utilitati plateste chiriasul ? apa .gaz ,curent ce consuma sau si administrator,lumina casa scarii,femeie de servici scara,lift,gunoi?Cum se procedeaza?multumesc
Deobicei chiriasii platesc ce e pus pe lista de intretinere, iar daca este vorba de fond de rulment, fond de reparatii sau alte fonduri, parerea mea este sa stabiliti in contract si sa le achitati dv. - ca proprietar.
multumesc frumos,eu am totul separat,centrala,apometre...nu stiam daca ce vine pe foaia de intretinere administrator,lift,femeie de serviciu pe scara,lumina pe scara platesc eu sau chiriasul!Chiriasul fiind un prieten nu vreau sa il dezavantajez
Chiriasul plateste tot ce este pe lista de plata. Este cel cve beneficiaza de "intretinere administrator,lift,femeie de serviciu pe scara,lumina pe scara..."
Daca vreti sa platiti dumneavoastra ceea ce ar trebui sa plateasca el, e in regula, platiti.
Fond de rulment
Pilu
Buna ziua, as dori sa intreb daca fondul de rulment care trebuie platit la asociatiile de proprietari/locatari este obligatoriu, prin lege, sau facultativ. ... (vezi toată discuția)