avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am avut un teren ipotecat in favoarea bancii, pentru care s-a inceput executarea silita. Vad ca la cadastru figurez cu o somatie din 2004 ( pe care eu nu am primit-o). In 1999 cand am facut ipoteca, nu aveam CF pe teren.
Luna trecuta am inceput procedurile pentru CF si topograful a gasit acest teren inregistrat pe un CF intocmit in 2005 pe numele altcuiva. Am sunat la banca si mi-au spus ca terenul a fost vandut in 2005.
Eu nu am primit nici o informatie cu privire la vanzarea acestui teren de catre banca, nu stiu in ce imprejurari s-a derulat, ce pret s-a obtinut si cum s-a stabilit acest pret etc. (Ne-am mutat din localitatea respectiva in 2005)
Mai pot face ceva acum, dupa atata timp?
Cel mai recent răspuns: startmbc , utilizator 14:19, 3 Iulie 2015
Din pacate nu mai puteti face nimic pentru ca nimeni nu va crede ca timp de 10 ani nu ati achitat impozitul ca un adevarat proprietar ce va considerati,nu ati stiut ce e cu creditul dvs. neachitat , nu ati mai trecut pe la teren ,Noul proprietar e inscris la rol din 2005 . Pentru linistea dvs. mergeti la executorul judecatoresc care s-a ocupat de vanzarea la licitatie si studiati dosarul Solicitati un extras de informare de la cartea funciara cu privire la teren si vedeti cine e noul proprietar si in baza carui act .
Desigur, povestea e mai lunga, cu multe detalii, dar nu-mi permit sa va ocup timpul in situatia in care beneficiez de o consultanta gratuita.
Am stiut ca sunt in executare silita, am platit impozitele, nu am vazut pe nimeni altcineva venind pe acel teren, dimpotriva eu am lasat acolo un cioban sa-si improvizeze stana, este si acum acolo si nu mi-a semnalat nimic.
Ma refeream la faptul ca as fi fost indreptatit sa primesc un proces verbal cu adjudecarea licitatiei, nu erau obligati sa-mi trimita macar acest document?

S.B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Validitate licitatie executare silita in caz de litigiu intre banca si partea executata poseidon poseidon Buna Ziua, Am urmatoarele intrebari: Am cumparat prin licitatie publica de la o Banca un spatiu.Dupa licitatie/adjudecare, fostii proprietari ai spatiului ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)