avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum devine un PFA platitor de TVA???
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum devine un PFA platitor de TVA???

Buna ziua,

Am un PFA infiintat din 2011. Recent am accesat un proiect european pentru agricultura, bani din care vreau sa cumpar un tractor din afara tarii si pentru acest lucru as vrea sa ma inregistrez ca platitor de TVA.
Intrebarea mea este: care ar fi procedura pentru a ajunge platitor de TVA?? Ce documente am nevoie si unde trebuie sa le depun??

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Referitor contract de evaluare cu tari din uniunea europeana Continent19 Continent19 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Voi avea contracte de evaluare servicii de Cercetare-Dezvoltare si proiecte europene cu tari din Uniunea Europeana incepand ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare microferma alliens12 alliens12 buna... numele meu este iulian si sunt din botosani..recent am vb cu un prieten si neam hotarat sa incercam sa facem dosar pentru fondusri ... (vezi toată discuția)