avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pot beneficia de pensie anticipata militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pot beneficia de pensie anticipata militara

Am o vechime totala de 25 ani,dintre care 16ani si 7 luni ca militar angajat.Am 12 ani grupa speciala din care rezulta o reducere de 6 ani.Se poate cumula reducerea de 5 ani pentru pensie anticipata cu reducerea de la grupa.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:38, 3 Iulie 2015
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia speciala cu stagii de cotizare diferite (civil si militar) graur graur Buna ziua! Am 50 ani impliniti (1961) si sunt politist. Am o vechime totala de 31 de ani din care 18 ani de grupa I si conditii speciale Am 16 ani vechime ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona radianachim radianachim am o vechime de 24ani,11luni si 7 zile,am lucrat 20 de ani in conditii speciale si mi-sa acordat 10 ani de grupa,deci cumulat am 34ani 11 luni si 7 zile ... (vezi toată discuția)
Drept de pensie gigicj gigicj Sunt cadru militar si am nevoie de ajutor pentru a intelege cand am dreptul sa ies la pensie. 1. Sunt nascut in luna aprilie 1968 si, conform Anexei 6 din ... (vezi toată discuția)