avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Schimbare sediu PFA norma de venit in alt judet ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Schimbare sediu PFA norma de venit in alt judet (recalculare impozit)

Buna ziua,

sunt un PFA inregistrat in Brasov si doresc schimbarea domiciliului, inclusiv a PFA-ului in Prahova. Declaratia de impunere a fost stabilita de cei din Brasov, la inceputul anului. Daca mutarea are loc in timpul anului, declaratia de impunere se corecteaza, avand in vedere ca in cele 2 judete normele de venit sunt diferite?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:46, 17 Iulie 2015
da
se depune D 050 si 220 la noul domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu - pfa cu norma fixa de venit iliec iliec Sunt PFA cu norma fixa de venit. Mi-am schimbat domiciliu in alta localitate (alt judet) decat cea in care mi-a fost emisa autorizatia. In noua localitate este ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu fiscal pfa cadyman cadyman Buna ziua, Mi-am schimbat buletinul pe Oras. Bragadiru Judet Ilfov Acum trebuie sa imi schimb domiciliu fiscal din Braila in orasul Bragadiru , Judetul ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica - pfa sediul social vs. sediul fiscal radu.fugaciu radu.fugaciu Buna, Am un PFA cu cod CAEN 6202 cu sediul social in Medias jud. Sibiu (acolo am infiiintat PFA-ul in 2011). Intre timp domiciliul meu de PF s-a schimbat in ... (vezi toată discuția)