avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia Unica - PFA sediul social vs. sediul fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia Unica - PFA sediul social vs. sediul fiscal

Buna,

Am un PFA cu cod CAEN 6202 cu sediul social in Medias jud. Sibiu (acolo am infiiintat PFA-ul in 2011). Intre timp domiciliul meu de PF s-a schimbat in Cluj-Napoca moment in care prin declartia 050 am mutat sediul fiscal al PFA-ului (sediul social a ramas in Medias).

Pana anul trecut am platit taxele de pe judetul Sibiu la ANAF Cluj-Napoca (si anume pe baza norma de venit din jud. Sibiu).

De anul acesta trebuie sa schimb sumele aferente pe jud. Cluj cu noul cod fiscal, prin declaratia unica sau sa trec tot aceleasi sume de plata (impozit, CAS) de pe judetul Sibiu ca si in trecut?

Multumesc.
Radu.

Cel mai recent răspuns: radu.fugaciu , utilizator 09:07, 22 Mai 2018
Unde desfasurati activitatea?
Remote. Nu din Mediaș.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar din pct de vedere fiscal, adica relatia cu ANAF-ul o aveti la Cluj. Activitatea tot pe Sibiu este.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact. Actele PFA au fost trimise la Cluj si aici am platit taxele de pe judetul Sibiu. Atunci o sa trec norma de venit de pe Medias ca si in trecut. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - sediu social vs domiciliu ra.vasile ra.vasile Buna, Intentionez sa imi deschid un PFA cu cod CAEN 6202 si norma de venit, cu sediul social in Bucuresti (gazduire sediu social la cabinet de ... (vezi toată discuția)
Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
Pfa: impozit la normă de venit după sediu sau domiciliu? orbanbalint orbanbalint Bună! Am o întrebare simplă, dar până acum n-am primit un răspuns clar, nici măcar de la angajații ANAF. Am înființat un PFA care are sediul ... (vezi toată discuția)