avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pentru PFA fara decizie impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pentru PFA fara decizie impunere

Buna ziua,
imi poate spune si mie cineva cum se achita CASS pentru PFA in system real pentru profitul pe anul trecut daca am primit pe anul trecut doar decizie impunere pentru cei 16 % impozit, iar pentru cei 5.5% nu am primit nimic ?
Din cate am citit este in tot obligatia ANAFului sa stabileasca cat avem de plata .
Astept vre-o alta decizie sau trebuie sa merg la vre-o institutie sa ii trag eu de limba?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Calcul contributie sanatate si impozit venit @marina @marina care este baza de calcul pentru impozitul pe venit si pentru contributia de sanatate la un PFA in sistem real? multumesc (vezi toată discuția)
Suspendarea activitatii pfa suspenda si contributiile la casa de asig.soc. de sanatate? lazarescu_irinel lazarescu_irinel Am doar un PFA din 01.10.2009 si este singurul meu venit. In anul 2009 am avut pierdere fiscala de 1250 lei. Am un Necaz cu CASS care este 5,5% din Venitul ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa gabipfa gabipfa Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)