buna seara am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, in dimineata aceasta am iesit la drum cu masina intro localitate am fost prins cu 108Km la ora asa spune agentul constatator dar masina politie era in mers si raza lui de actiune nu a fost mare din cauza ca eu am iesit dintro curba si am parcurs inca vreo 400 m ca sa ma prinda radaru ca era intro panta in care nu ai vizibilitate.eu dupa cate am vazut in bord aveam intre 90 si 100 ce as putea sa fac si nu mia aratat nimic pe radar dar nici eu nu le am semnat procesul verbal si miau luat permisu pe 3 luni ce asputea sa fac.multumesc
Teoretic,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala impotriva PV ,in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Practic,daca dvs efectuati o curba cu viteza de 108 km/h....nu se prea justifica sa contestati
de asta mi se pare ciudat faptul pentru ca viteza care a spuso agentul imi pare un pic cam mare dupa o iesire din curba, dar ce as legi se aplica pentru permisul italian pot da testul de reducere de suspendarea permisului aici sau trebuie sa fac din nou in italia
ca deocamdata am o perioada de 4 5 luni care raman aici ce ar trebui sa fac
Contestația pv
Ghighie
Am contestat pv in care se menționează că am circulat cu 108km /h pe un sector de drum de 60, mi-a fost luat caenetul.
Am solicitat filmarea in care apare ... (vezi toată discuția)