avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de imputare dupa demisie si semnatura ca nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de imputare dupa demisie si semnatura ca nu mai exista pretentii la predarea inventarului

Buna ziua!
Este acceptabila o Decizie de imputare dupa ce demisia (art 81CM) a avut loc si anagajatorul/administratorul firmei a semnat ca nu mai are nicio pretentie dupa predarea inventarului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 4 Iulie 2015
Decizia de imputare nu are nicio valoare juridica .

Angajarea raspunderii patrimoniale se poate face in termen de maxim 3 ani de la data nasterii dreptui, chiar daca raportul de munca a incetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa lichidare danymayl danymayl Buna ziua, pe data de 10-112008 mi-am dat demisia din cadrul unei SC (electrocasnice) cu acordul ambelor parti!magazinul s-a desfiintat!astazi am fost si ... (vezi toată discuția)
Obligativitate sau nu pentru nota de lichidare Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, In urma multor nereguli pe care le-am sesizat la locul meu de munca si avand in vedere ca problemele postate pe forum privind legislatia muncii ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie ivdanyel ivdanyel Buna ziua, La sfarsitul lunii Aprilie am demisionat prin acordul partilor de la societatea la care lucram. In perioada in care am lucrat se oprea lunar o suma ... (vezi toată discuția)