avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in acte ...prejudiciu salariul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in acte ...prejudiciu salariul

Se da urmatoarea speta: un angajat a cumulat doua functii in aceeasi institutie pentru primea salariu iar pentru a doua in baza unor acte aditionale o alta suma. Dupa 5 ani se constata ca angajatorul de al acea vreme acum nu si mai recunoaste seamntaura de pe actul aditional si face plingere penala pentru inselaciune , fals uz ,de fals si invoca ca prejudicu sumele incasate de catre angajat pentru munca prestata pe cumul de functii.Va rog sa mi spuneti daca acele sume pot constitui prejudicu in contextul in care angajatul a prestat efectiv si asta nu contesta nimnei in cazul in care actele aditonale de dovedesc ca sunt false ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2015
mona35, utilizator
Cel mai recent răspuns: mona35 , utilizator 11:23, 5 Iulie 2015
mona35 a scris:

Se da urmatoarea speta: un angajat a cumulat doua functii in aceeasi institutie pentru primea salariu iar pentru a doua in baza unor acte aditionale o alta suma. Dupa 5 ani se constata ca angajatorul de al acea vreme acum nu si mai recunoaste seamntaura de pe actul aditional si face plingere penala pentru inselaciune , fals uz ,de fals si invoca ca prejudicu sumele incasate de catre angajat pentru munca prestata pe cumul de functii.Va rog sa mi spuneti daca acele sume pot constitui prejudicu in contextul in care angajatul a prestat efectiv si asta nu contesta nimnei in cazul in care actele aditonale de dovedesc ca sunt false ?

Ultima modificare: Duminică, 5 Iulie 2015
mona35, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnaturi si uz de fals mona35 mona35 se incheie un act aditional pentru un cumul de functii se iau bani pe statul de plata iar dupa un numar de ani respectiv 4-5 ani persoanele din conducere care ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals alex_nistor alex_nistor Buna ziua! As dori sa aflu daca se poate mai multe informatii!Sunt absolvent de facultate de medicina, fara a profesa momentan in domeniu! In perioada ... (vezi toată discuția)
Am depus plingere la politie si parchet,pentru inselaciune,fals si uz de fals. dar nimic. dorudoru dorudoru Am depus plingere la politie si parchet. Am fost chemata am dat o declaratie in detaliu si atat. Politia nu mi-a cerut specimen de semnatura pentru o ... (vezi toată discuția)