avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Investirea cu formula executorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Investirea cu formula executorie

Poate să îmi spună cineva dacă o hotărâre judecâtorească prin care instanţa obligă pârâtul să plătească cheltuielile de judecată trebuie investită cu formula executorie.Dacă da,cum se procedează ?
Cel mai recent răspuns: jidanu77 , utilizator 14:55, 4 Iulie 2015
conform art 640 ind 1 cod proc civila, titlurile executorii, altele decat hotararile judecatoresti, pot fi puse in executare numai daca sunt investite cu formula executorie
Asadar, nu este nevoie sa investiti cu formula executorie hotararea judecatoreasca. Aceasta trebuie doar legalizata. Dupa legalizare, mergeti cu ea la executor
Vă mulţumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recuperare cheltuieli judecata acordate de instanta apetra apetra Am castigat un proces si trebuie sa primim cheltuieli judecata. Care este procedura pentru recuperarea lor? (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Investire hotarare judecatoreasca VioletaNed VioletaNed Buna ziua Am o hotarare a judecatoreasca, impotriva careia s-a facut recurs la Curtea de apel Ploiesti. Curtea a respins recursul, iar prin decizia pe care ... (vezi toată discuția)