avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act de confidentialitate

Obligata verbal de angajator-daca nu trebuia sa semnez demisia-am semnat acum 2 luni un act de confidentialitate -patronul nu este roman. Pt ca sunt nemultumita as vrea sa va intreb daca exista o forma legala de a se renunta la acest act. De ex colegii care nu au semnat si au acceptat demisia pot fi martori? este legal acest act daca patronul nu e roman?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:49, 16 Iulie 2015
Ce cuprinde acest act ?
Conditia sa nu lucrez 2 ani in acest domeniu si despagubiri materiale in care nu respect. Intrebarea este cum as putea contesta daca l am semnat sub presiune. Am colegi care pot fi martori ca daca au refuzat si au semnat obligatoriu demisia
Confidentialitatea nu se refera la ce cuprinde acel act.
Este o tentativa de "clauza de neconcurenta" care se poate anula in instanta.
Cred ca am uitat sa spun-sunt si conditii de a nu transmite clienti-preturi-care cred ca intra la clauze de confidentialitate. Daca nu vrea sa renunte la acest act prin intelegere am sanse sa castig in instanta?
Probabil ca da , aveti sanse de castig , dar si de pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele clauzei de confidentialitate/neconcurenta in cazul demisiei andrei_o andrei_o Sunt reprezentant vanzari in cadrul unei firme. Acum 2 ani am semnat un act aditional la CIM cu o clauza care preciza ca pe perioada derularii contractului nu ... (vezi toată discuția)
Prevederi in materie de legislatia muncii-este bine de stiut-chiar daca uneori este inutil:)) ContSters109653 ContSters109653 1. Romania are o reglementare unica pe planeta \"Despre ce este vorba? Cand o salariata notifica starea de graviditate, postul nu va putea fi desfiintat si ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate la incetarea contractului de munca mihaicj mihaicj Buna ziua, As avea nevoie de un sfat pentru a sti in ce directie sa ma indrept (: Datele problemei sunt urmatoarele: - inca sunt angajat - am si o firma ... (vezi toată discuția)