avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj/divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj/divort

As dori sa stiu daca am sanse sa castig partajul/divortul daca ap. in care locuiesc cu copii(ambii majori) a fost cumparat in timpul casatoriei, dar eu am fost cea care l-a achitat(mi s-a oprit din salariu rata lunara).Mentionez ca sotul meu este violent, bea, nu munceste, nu contribuie la cheltuielile casei, eu fiind cea care a dus greul casei si care a avut grija de copii in cei 20 ani de casnicie!
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 18:37, 22 Septembrie 2005
stimata doamna,

sanse, teoretic, aveti. E important sa probati faptul ca ati achitat singura apartamentul dar va trebui sa si demonstrati cu martori sau cu alte mijloace de proba faptul ca sotul dvs. nu a contribuit sau a contribuit mai putin ca dvs. la cheltuielile comune. In acest mod sulta pe care va trebui sa o platiti va fi mai mica de 50%. Trebuie sa aveti in vedere si veniturile dvs. si ale sotului in perioada casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii divort madalina golea madalina golea astazi am avut primul termen la procesul de divort dar sotul meu a cerut o aminare deoarece nu avea avocat si s-a aminat pe 19 .05.2011.situatia mea este mai ... (vezi toată discuția)
Divort cu custodie minori mihavip26 mihavip26 buna ziua....relatia dintre mine si sotul se deterioreaza pe zi ce trece..am avut ceva probleme anul trecut..el a descoperit k l-am inselat insa hotarasem de ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune fara contributie la achizitionare ana500 ana500 Buna ziua. Ma puteti lamuri daca .... in situatia achizitionarii unui bun imobil (costul casei fiind achitat integral de sot) este obligatoriu sa ma ... (vezi toată discuția)