avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada plata chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada plata chirie

Buna,

Ca si chirias , cum pot sa fac dovada platii unei chirii catre proprietar? In contract e specificat ca plata se va face direct proprietarului ( nu prin banca sau altceva ).

Eu i-am cerut o chitanta pentru plata chiriei dar se pare ca e pe persoana fizica si nu se da chitanta...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:49, 5 Iulie 2015
Chiar daca este persoana fizica ,fie puteti conveni sa achitati proprietarului prin mandat postal cu confirmare primire-pe verso mentionand natura sumei=c/v chiorie,fie la inmanarea sumei incheiati document de mana prin care precizati la data X s-a platit suma Y reprezentand c/v chirie luna Z

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaraþia pe proprie rãspundere maiam maiam Declaraţia pe proprie răspundere este acceptată în contabilitate? (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere genoveva70 genoveva70 Buna ziua, doresc din partea dvs sa aflu daca exista urmatoarea lege:daca ai datorii la intretinere si vrei sa platesti esalonat ,de ce nu imi primeste ... (vezi toată discuția)
Metoda plata chirie locuinta marian88 marian88 Buna ziua, De jumatate de an, am inchiriat o locuinta pentru care plateam evident chiria lunar si primeam chitanta. Incepand de luna aceasta proprietarul ... (vezi toată discuția)