avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Metoda plata chirie locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Metoda plata chirie locuinta

Buna ziua,

De jumatate de an, am inchiriat o locuinta pentru care plateam evident chiria lunar si primeam chitanta. Incepand de luna aceasta proprietarul face presiuni sa ne mutam pentru ca doreste sa vand locuinta chiar daca contractul se incheie la sfarsitul acestui an.
Deoarece totul este in regula cu locuinta si toate sunt la zi, acesta nu poate desface contractul. In schimb a recurs la urmatoarea marsavie, nu doreste sa mai accepte bani de chirie si nici nu ne ofera un cont in care sa achitam.
Toate acesta dupa supuse lui vor duce la incheierea contractului si noi v-a trebui sa parasim locuinta.
Cum putem face dovada platii chiriei in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:33, 4 August 2014
Prin mandat postal cu confirmare de primire iar la mentiuni scrieti "chirie luna X conf. contract nr. ....". :)
Va multumesc!
Simplu !
Faceti dovada bunei credinte si a interesului pentru plata in termenul stabilit a chiriei,
comunicand proprietarului c/v chirei prin mandat postal cu confirmare de primire
In caz ca proprietarul refuza primirea,mandatul va dovedi buna dv credinta pentru remiterea c/v chirie negociata contractual

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata chirie emisary1 emisary1 Buna, Ca si chirias , cum pot sa fac dovada platii unei chirii catre proprietar? In contract e specificat ca plata se va face direct proprietarului ( nu ... (vezi toată discuția)
Achitare restanta intretinere GabrielaAWC GabrielaAWC Buna seara, Intampin o problema cu administratorul si presedintele blocului unde locuiesc. Vreau sa platesc o parte din datoria de la intretinere, iar dansii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere eka20 eka20 Buna ziua! Am o speta si am nevoie de un sfat. Am un spatiu inchiriat, cu contract la finante, pe 3 ani. Proprietarul vrea sa scape de mine,invocand diverse ... (vezi toată discuția)