avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE DE INVALIDITATE GR 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE DE INVALIDITATE GR 2

BUNA ZIUA,MA INTERESEAZA DACA POT INCHIEIA UN CONTRACT DE CONVENTIE CIVILA(BROKER DE ASIGURARI) DACA SUNT PENSIONAR DE INVALIDITATE DE GR 2.
VA MULTUMESC,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:15, 5 Iulie 2015
1. Daca sunteti pensionar de invaliditate gr. II inseamna ca v-ati pierdut total capacitatea de munca dar puteti sa va aotogospodariti.

2. Ca urmare un pensionar de invaliditate gr. II nu poate cumula pensia cu venituri din desfasurarea unei activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot realiza venituri daca am pensie de invaliditate? adrianciulei1970 adrianciulei1970 Daca am pensie de invaliditate gr. II am voie sa realizez venituri(nu cu Contract individual de munca,ci ca Agent de Asigurari, cu Contract de Mandat). Daca ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate grad ii cumulata cu alte venituri ca pfa? Claudiu000 Claudiu000 Bună ziua. Am citit pe acest forum o situație asemănătoare, dar nu am înțeles clar. Întrebarea este următoarea: [b]Un pensionar de ... (vezi toată discuția)
Pensie de gradul 2 și firma silviu_r_30 silviu_r_30 Buna seara.Daca sunt pensionat gradul 2 mai pot detine firma si sa am dreptul la CAS? Adica treb. sa platesc eu din mana sau mi se opreste din pensie?Multumesc (vezi toată discuția)