avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcere executare silita

Am solicitat executorului judecatoresc sa imi dea un extras de cont cu sumele retinute la o executare silita. In urma contestatiei, am castigat si hotarare definitiva prin neapelare, am dus-o executorului si i-am solicitat extras pt a demara intoarcerea executarii iar acesta ma duce cu vorba si nu imi da extrasul de cont. Cat timp am la dispozitie pentru a demara intoarcerea executarii silite? La executor am depus cerere si am si nr. de inregistrare dar acesta refuza sa imi dea un extras. Nu cumva face intentionat sa pierd termenul de a demara intoarcerea executarii silite? In cat timp pot face acest lucru de la ramanerea hotararii definitive? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Executare silita AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie? Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. ... (vezi toată discuția)