avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general document fiscal-dovada plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

document fiscal-dovada plata

Buna ziua,

Am urmat un tratament la un cabinet medical individual (CMI). Am achitat o suma de bani ( 10.600 RON) pe parcursul a 4 luni de zile. Plata am efectat-o cu cardul bancar. Medicul spune ca nu imi poate elibera niciun document fiscal care sa ateste plata, singurul document fiind cel eliberat de POS.
Ce document fiscal care sa ateste plata efectuata este obligat acel cabinet sa-mi elibereze?
Va mltumesc

Alte discuții în legătură

Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Cmi -plati facute la furnizori cactusul cactusul Am o nedumerire si as vrea sa primesc un raspuns foarte clar. Daca la un cabinet stomatologic (CMI) se poate sa se treaca in registrul de incasari si plati o ... (vezi toată discuția)