avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sume datorate statului de catre zilieri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sume datorate statului de catre zilieri

Buna ziua. Lucrez cu norma intreaga la o firma si, pentru completarea veniturilor, m-am "prins" zilier la un supermarket. Mai exact, distribui pliante o zi pe saptamana. Banii pentru aceasta activitate sunt virati saptamanal intr-un cont bancar, nu inainte de a se opri impozitul pe venit. Ma intereseaza daca sunt obligata sa virez personal catre stat contributiile pentru CASS si CAS din moment ce aceste taxe sunt deja oprite din salariul de baza pe care-l realizez pentru norma intreaga.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca... ContSters48937 ContSters48937 lucrez de un an intr-o alta tara cu un contract de munca legal cu norma intreaga. in momentul plecarii din tara nu am inchis contracul de munca de 4 ore care ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale zilieri in 2018 Apostol Pacuta Apostol Pacuta Care sunt retinerile salariale pentru zilieri in 2018? Mai exact as dori sa stiu daca inafara de 10% -CASS si 10% impozitul pe venitul salarial, se retine si ... (vezi toată discuția)
Angajare prin conract pfa - srl cum calculez venitul net mitdan67 mitdan67 am primit o propunere de angajare prin contract ca PFA , adica eu trebuie sa-mi fac un PFA si apoi sa inchei un contract cu un SRL (pentru a vinde aparatura ... (vezi toată discuția)