avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN 7990
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN 7990

Buna ziua, intentionez sa-mi infintez o firma pt comercilaizarea biletelor de avion .. de fapt nu le emit eu direct pt ca nu sunt acreditat pe emitere, eu doar le rezerv, facturez direct clientilor, emitera facandu-se de catre un alt agent autorizat.
as putea folosi codul caen 7990? pt ca acela nu m-ar obliga la licentierea sediului. ( lucrez intro agentie & am de gand sa plec si o parte din clienti vreau sa-i pastrez)
mentionez ca nu vand pachete turistice, strict bilete de avion , eu fiind de fapt un un sub agent.
multumesc,
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 13:05, 6 Iulie 2015
aveti grija , este riscant sa plecati cu un pachet de clienti de locul de munca. Daca aveti clauza in contract e posibil sa aveti de pierdut.

Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta turistica Bogdan296 Bogdan296 Buna ziua, Doresc sa ofer consultanta / asistenta in planuirea excursiilor turistice. Practic clientul vine si imi spune ca vrea sa calatoreasca in locatia x, ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)