avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare datorii

Am dat banii cu imprumut unei persoane. Banii sunt imprumutati in 2005 fara data de restituire. Am incheiat in 2010 un contract de restituire pana in 2012 pe care nu l-a respectat. Ultima data cand am primit bani a fost in ianuarie 2012.
As putea convinge persoana sa semneze un nou contract.
Daca m-a puteti indruma cum sa-l redactez pentru a fi sigur ca-mi primesc banii inapoi.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 14:25, 6 Iulie 2015
Buna ziua,

sunteti in fata unei probleme delicate care implica un calcul al prescriptiei extinctive ce nu este la indemana oricui. Sunteti intr-un pericol real sa va pierdeti banii daca nu veti conduce corect aceasta problema. Mergeti la un avocat urgent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie de 1500$ neincasata Getz Getz Nu stiu daca ma adresez in topicul in care trebuie insa am nevoie de niste informatii. In 1995 am imprumutat unei rude 1500$, s-au intcmit procese verbale de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20.000 de euro ... andreea27 andreea27 Buna seara! Supun atenției dvs.urmatoarea situație. Am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20000 de euro.Singura dovada a ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu act notarial wert wert Am si eu urmatoarea problema: o cunostinta mi-a \"vandut\" o casa+teren prin contract de vanzare-cumparare (vandut intre \" \" pt ca nu i-am dat banii din ... (vezi toată discuția)