avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu

Cu respect

Ma aflu intr-o situatie dificila deoarece in decursul anului 2014 am primit 2 amenzi de circulatie pe care nu l-am putut achita.
Astazi primesc intr-un plic de la primaria locala un titlu executoriu si o somatie privind aceste amenzi neachitate.
Este posibil ca in termen de 15 zile sa fiu executat silit pentru aceste amenzi de circulatie?
Sau exista posibilitatea ca in momentul de fata sa pot face un angajament in scris pentru a plati in rate aceasta suma.
Va rog respectuos sa ma indrumati corect in acest sens deoarece nu pot face rost de toata suma in termen de 15 zile asa cum scrie in titlu executoriu.
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 19:50, 6 Iulie 2015
Buna ziua,

Incercati sa mergeti si sa discutati referitor la o eventuala plata esalonata. Banuiesc ca fiind vorba de doua amenzi , suma nu depaseste 1000 de lei? Oricum, atata timp cat suma nu este extraordinar de mare, este putin probabil sa fiti executat silit atat de repede.

Mult succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu ditl+ somatie oanacercel oanacercel Cod de identificare fiscala,Numar dosar,Rol,debitor. Buna seara, Astazi,Duminica data 25.11.2012 am primit la cutia postala un plic de la Directia Impozite ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf pentru "venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate" marinelaman marinelaman Buna ziua. In data de 16.11.2015 am primit un plic de la ANAF in care era o somatie si un titlu executoriu pentru suma de 250 ron . Natura obligatiei ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu pfa MrDerpson MrDerpson Salut, Astazi am fost sa ridic o recomandata de la posta. Kinder Surprise de la ANAF: somatie + titlu executoriu (pe ambele este trecut numarul dosarului de ... (vezi toată discuția)