In data de 16.11.2015 am primit un plic de la ANAF in care era o somatie si un titlu executoriu pentru suma de 250 ron . Natura obligatiei fiscale este "venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate de catre alte institutii de specialitate", documentul prin care s-a evidentiat suma de plata de 250 ron este un P.V.C. nr………. din data 17.11.2014 (exact asa scrie in titlu executoriu) si am termen de plata 15 zile.
Nu stiu despre ce este vorba, dar banuiesc ca nu poate fi altceva decat vreo amenda de circulatie luata de sotul meu si despre care noi nu stim nimic. Mentionez faptul ca masina este pe PFA-ul meu.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. Mai este valabila aceasta obligatie de plata? Termenul de prescriptie nu este de 6 luni? Practic a trecut un an de la intocmirea procesului verbal pe care nu l-am vazut niciodata.
Titlu executoriu
ytalyanu
Cu respect
Ma aflu intr-o situatie dificila deoarece in decursul anului 2014 am primit 2 amenzi de circulatie pe care nu l-am putut achita.
Astazi primesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf
Muzungu
Buna ziua. tocmai am primit o somatie de la ANAF insotita de un titlu executoriu de la administratia financiara locala prin care mi se pune in vedere sa achit ... (vezi toată discuția)