avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA care intreprinde activitatea de taximetrie poate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA care intreprinde activitatea de taximetrie poate angaja oameni?

Buna ziua,
Tatal meu este PFA si presteaza servicii in regim de taxi. Doresc sa stiu ce acte sunt necesare pentru a lucra alaturi de el, precizez ca are licenta proprie de taxi.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)
Procedura de obtinere licenta taxi ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Doresc sa obtin o licenta pentru taxi si nu stiu exact cum trebuie sa procedez! Masina este personala, eu lucrez pe ea si deocamdata este ... (vezi toată discuția)
Licență taxi antonioenche antonioenche Bună ziua.Problema mea este următoarea..și sper cu sinceritate ca ma puteți ajuta și aici vurtual..cat și mai departe în rezolvarea ei.Tata deține ... (vezi toată discuția)