avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Licență taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Licență taxi

Bună ziua.Problema mea este următoarea..și sper cu sinceritate ca ma puteți ajuta și aici vurtual..cat și mai departe în rezolvarea ei.Tata deține licență taxi București,este PFA și doresc sa preiau eu aceasta licență 100%.Precizez ca și eu am un PFA pentru licență taxi Ilfov. Doresc sa predau licență taxi Ilfov și sa o preiau pe a tatălui. Cum se poate face acest lucru??Dar 100% legal și sigur.se poate transfera pe PFA-ul meu.trebuie cumpărat PFA-ul tatălui??Transformare în societate comerciala??eu am vorbit cu o colega de a d-voastră acum vreun an îmi spusese ca se poate și ma ajuta și cu totul însă nu mai am nici datele dânsei și nici procedura de rezolvare.va mulțumesc anticipat.cu stima.
Cel mai recent răspuns: antonioenche , utilizator 22:22, 14 Noiembrie 2016
Și bineînțeles în speranța că am postat unde trebuie..dacă nu va rog sa ma redirecționați..
Ma gândeam ca un mini răspuns puteam primi...dar nici măcare o virgula...adică nu știți...nasol..cu scuzele de rigoare. O sa caut în alta parte care se pricepe intr-adevar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate ptr servicii de taxi octavian41 octavian41 cum se tine contabilitatea la un srl ptr servicii de taxi? (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja o ruda de gradul i ? alexzeu alexzeu Ca PFA LICENTA TAXI pot lua baiatul sa lucreze cu mine pe masina?bineinteles cu atestat.?el dupa anul de incepator isi poate obtine atestatul de taximetrist ... (vezi toată discuția)
Transformare pfa in ii/if/srl cu licenta taxi AndreiGhe AndreiGhe Buna ziua, Tatal meu detine o licenta taxi, pe numele sau si circula in regim de PFA. Este bolnav si doresc transformarea PFA-ului in SRL/IF/II, orice in care ... (vezi toată discuția)