avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva si irevocabila

Pot cere eu de la instanta Hotararea definitiva sI irevocabila daca nu sunt parte in dosarul de contestaatie?
Dupa cat timp se va da Hotararea,daca dosarul se afla in suspendare de un an si luna de zile?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:30, 7 Iulie 2015
Nu veti putea solicita documente din dosar sau hotararea daca nu sunteti parte in dosar. Numai partile si avocatii imputerniciti ai partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea de divort Vanessa Almenara Vanessa Almenara Buna ziua,ma numesc Vanessa si locuiesc in strainate de aproximativ 4 ani,in mai 2008 am venit in tara si am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in ... (vezi toată discuția)
Stau de un an si jumatate fara carnet si dosarul nu mai ajunge in instanta. ce-as putea face in cazul asta? tampa tampa Buna in urma cu 1 an si aproximativ 5 luni mi-a fost luat carnetul deoarce am condus auto pe drumurile publice cu o alcolemie de 1.8 in sange dosarul meu din ... (vezi toată discuția)
Divort N_&_K_43 N_&_K_43 in cat timp se da hotararea de divort ..mentionez ca am terminat procesul in luna octombrei pe data de 16...si nici acum nu am primit nimic... (vezi toată discuția)